Functionele oefentherapie

Oefentherapie bestaat uit gerichte mobiliserende, stabiliserende, spierversterkende oefeningen en advies gericht op houdingscorrectie en het verbeteren van bewegingsgewoonten.

Functionele oefentherapie van bewegingsapparaat en mobilisatie

Hoewel U in een sportschool of medische fitnesscentra oefeningen kunt doen, wordt in deze praktijk ook gebruik gemaakt van andere technieken en hulpmiddelen zoals massagemobilisaties, tractie e.d.

Deze therapieën zijn een doe-het-zelf therapie bij uitstek waarbij in principe geen of eenvoudige hulpmiddelen/apparaten nodig zijn. U kunt thuis zelf  de therapie uitoefenen alsmede interactief in deze praktijk.

Dus naast het verhelpen van de klachten aan het bewegingsapparaat gaat er ook een preventieve werking uit van de oefentherapie.

gewricht immobiliteit spierversterkende oefeningen,bewegingsapparaat

Voor de beste oefentherapie moet je bij Para medisch Centrum James in Den Haag zijn . Oefentherapie bestaat uit gerichte mobiliserende, stabiliserende, spierversterkende oefeningen en advies gericht op houdingscorrectie en het verbeteren van bewegingsgewoonten.

De therapie is natuurlijk toegespitst op wat u nodig heeft ,zodat door middel van een bewegingsgedrag ,nieuwe of terugkerende klachten in de toekomst kunnen voor komen .

Oefentherapie heeft bij veel aandoeningen aan spieren , gewrichten een positief effect . Maak snel een afspraak bij james paramedisch centrum james te Den haag .